Studio305-3422Elke dag 200 gram groenten en twee stuks fruit eten is een gemakkelijke opgave als je Groentespecialist Van Ommen bezoekt. De keus is zo groot en alles zo smaakvol gepresenteerd dat de boodschappentas al snel gevuld is. “Wij werken met milieuvriendelijk geteelde groenten en fruit en halen alles zelf. Dan weten we zeker dat het goede kwaliteit is. De appels en peren zijn dan net vers geplukt in de boomgaard”, vertelt Petra van Ommen.

“De laatste tijd herontdekken klanten ook ‘oude, bekende’ groenten, zoals pastinaak. Wij vinden het leuk om de mensen persoonlijk te adviseren bij het bereiden ervan.”

Als iemand weinig tijd heeft of minder tijd in de keuken wil doorbrengen, heeft de groentespecialist een ruime keus aan maaltijden, soepen, rauwkost en salades. In de eigen keuken bereidt Groentespecialist Van Ommen alles op ambachtelijke wijze. “Wij gaan voor eerlijke smaken. Door het zelf te bereiden kunnen we de klanten garanderen dat er geen kunstmatige toevoegingen in gaan. Van Ommen heeft nog veel meer lekkernijen, zoals de
vers gebrande noten en de Hoekse chips.

Op zoek naar een apart cadeau? Laat op bestelling een fruitmand samenstellen.